Demirtaşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve yeni teknolojiler yaratabilecek düşünce yapısına sahip ,Sürekli gelişen ve değişime açık ,Alanında yüksek öğrenime yönelebilen ,Ülke kültürüne ve değerlerine bağlı ,İnsani değerlerle donatılmış ,Atatürkçü düşünce yapısına sahip ,Demokratik , Laik ve insan haklarına saygılı ,Endüstrininin ihtiyaç duyduğu girişimci ve üretken bireyler yetiştirmek H E D E F İ M İ Z D İ R ::..

Misyon: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak , onların mesleki bilgi ve becerilerini artırmak , kendine güvenmelerini sağlamak ve onların 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanan bireyler olarak yetiştirilmeleri için varız .

Başarılar:

Saatler: 08:30 17:00 18:00 22:00
Isınma: Doğalgaz Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Uluslararası MEB Robot Yarışması, Tübitak 4006 Bilim Fuarları, Bursa Bilim Şenliği´nde atölye çalışması okulumuzun gerçekleştirdiği başlıca proje çalışmalarıdır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2017 yılında, AB projeleri kapsamında İtalya ve Portekiz merkezli Güneş Enerji Panellerinin Üretiminin Gerçekleştirildiği İşletmelerde Öğrenci Staj çalışmasını içeren proje başvurumuz onaylanmıştır.

Telefon - 0224 221 2241

WEB - https://demirtaspasaeml.meb.k12.tr

Adres - Sırameşeler Mah. 607.Sokak No 20/B Osmangazi/BURSA OKULUMUZA 15/A VE 15/D OTOBÜSLERİYLE AYRICA KENT MEYDANINDAN SOĞANLI ALEMDAR MİNİBÜSLERİYLE ULAŞIM SAĞLAYABİLİRSİNİZ.

Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl

Yerleşim Yeri - Okulumuz binaları deprem yönetmeliğine göre dayanıksız bulunduğundan dolayı 2017 yılında yıkılmıştır. Okulumuzun idari binası Sırameşeler´ de olup, Makine Teknolojisi Alanımız Has Asansör M.T.A.L. bünyesinde, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı ile Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanımız Nilüfer Mesleki Eğitim Merkezi binasını kullanmaktadırlar.

Ulaşım Şehrin her tarafından metro ve halk otobüsleri ile ulaşım sürekli olarak sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir Merkezi