BURSA / OSMANGAZİ - Demirtaşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Demirtaşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
Sırameşeler Mah. 607.Sokak No 20/B Osmangazi/BURSA OKULUMUZA 15/A VE 15/D OTOBÜSLERİYLE AYRICA KENT MEYDANINDAN SOĞANLI ALEMDAR MİNİBÜSLERİYLE ULAŞIM SAĞLAYABİLİRSİNİZ.
Vizyon
Mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve yeni teknolojiler yaratabilecek düşünce yapısına sahip ,Sürekli gelişen ve değişime açık ,Alanında yüksek öğrenime yönelebilen ,Ülke kültürüne ve değerlerine bağlı ,İnsani değerlerle donatılmış ,Atatürkçü düşünce yapısına sahip ,Demokratik , Laik ve insan haklarına saygılı ,Endüstrininin ihtiyaç duyduğu girişimci ve üretken bireyler yetiştirmek H E D E F İ M İ Z D İ R ::..
Misyon
Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak , onların mesleki bilgi ve becerilerini artırmak , kendine güvenmelerini sağlamak ve onların 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanan bireyler olarak yetiştirilmeleri için varız .
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
08:00 17:00 18:00 22:00
Doğalgaz Kalorifer
Fatih Projesi Fiber İnternet
1 - Okul Müdürü
Ulaşım
Şehrin her tarafından metro ve halk otobüsleri ile ulaşım sürekli olarak sağlanmaktadır.
Ebu İshak Mahallesi İnönü Caddesi
Şehir Merkezi
Proje Çalışmaları
Uluslararası MEB Robot Yarışması, Tübitak 4006 Bilim Fuarları, Bursa Bilim Şenliği´nde atölye çalışması okulumuzun gerçekleştirdiği başlıca proje çalışmalarıdır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
2017 yılında, AB projeleri kapsamında İtalya ve Portekiz merkezli Güneş Enerji Panellerinin Üretiminin Gerçekleştirildiği İşletmelerde Öğrenci Staj çalışmasını içeren proje başvurumuz onaylanmıştır.