Erasmus+ Projesi KA122-SCH-Okul Eğitimi Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği Kapsamında Yapılacak Okul Öğrencilerinin Grup Hareketliliği İçin Katılımcı İlanı

22.03.2023 2660

Erasmus+ Programı KA122-SCH-Okul Eğitimi Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği alanında okulumuz tarafından yürütülmekte olan 2022-1-TR01-KA122-SCH-000079886 numaralı ‘İklim İçin Düğmeye Birlikte Basıyoruz’ isimli proje için okulumuz öğrencileri arasından katılımcı adayları seçilecektir. Okulumuz Proje Seçim Komisyonu tarafından projeye katılımcı olarak 10 asil 5 yedek öğrenci seçilecektir.

Proje Hareketlilik Süresi ve Tarihi

Okul Öğrencilerinin Grup Hareketliliği türünde 10 öğrenci yer alacaktır. Ayrıca bu öğrenci grubumuza 3 refakatçi eşlik edecektir. Projede yer alacak öğrencilerimizin hareketlilik süresi 7 gündür.

Hareketlilik Adı

Katılımcı Sayısı

Gidiş

Dönüş

Norveç Öğrenci Hareketliliği

10+3

21.05.2023

27.05.2023

Katılımcı Başvuru ve Seçim Süreci

Proje başvuruları Demirtaşpaşa MTAL’nin İdari Birimine yapılacaktır. Hareketliliğe katılmak isteyen öğrenciler 29 Mart 2023 tarihine kadar Hareketlilik Katılımcı Başvuru Formunu doldurarak başvuru yapabilecektir. Aşağıda belirtilen seçim kriterlerine göre başvuru formundaki bilgiler üzerinden adaylar ön elemeye tabi tutulacaktır. Başvurular ön eleme kriterleri aracılığıyla 90 puan üzerinden değerlendirilecektir. Ön eleme sonuçlarına göre mülakat listesi belirlenecek ve aşağıda belirtilen mülakat kriterlerine göre İngilizce mülakat yapılacak ve 10 puan üzerinden değerlendirilecektir. Ön eleme ve mülakat notları toplanarak katılımcı seçimi tamamlanacaktır.

Başvurular belirtilen tarihler arasında e-devlet sistemi üzerinden giriş yapılarak Erasmus Başvuru Portalı (https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr/giris) üzerinden de alınacaktır.

Seçim Takvimi

Başvuruların ardından 30 Mart 2023’te mülakat listeleri okulumuz web sayfasından yayınlanacak 31 Mart 2023 tarihinde katılımcı mülakatları gerçekleştirilerek 03 Nisan 2023’te asil ve yedek katılımcılar ilan edilecektir.

Faaliyet

22.03.2023

Başvuruların alınmaya başlanması

29.03.2023

Başvuruların sona ermesi

30.03.2023

Mülakat listelerinin yayınlanması

31.03.2023

Mülakatların gerçekleştirilmesi

03.04.2023

Asil ve yedek katılımcıların belirlenerek yayınlanması

ÖĞRENCİ SEÇİM KRİTERLERİ

1.     Aşama

·         Devamsızlık

·         Başarı puanı

·         Projelere katılım

·         Çevre vb. kulüp faaliyeti

·         Yabancı dil seviyesi

2.     Aşama (Mülakat)

·         Gerekli yabancı dil yeterliliğine sahip olma

·         Hareketliliğe katılım konusunda istekli olma

·         Hareketliliğe konu olan alanda gerekli hazır bulunuşluğu sağlamak amacıyla araştırma yapmış olma

·         Yaygınlaştırma faaliyetlerinde görev almayı kabul etme

·         İletişim becerileri yüksek olma

·         Ülkeyi temsil etme yeteneğine haiz olma

Sonuçların açıklanmasını takiben katılımcılar için bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Proje ile ilgili sorularınız için Proje Koordinatörü Fatma Selcen SAKAR veya Müdür Yard. Burcu ÇUBUKÇU ile iletişime geçebilirsiniz.

Adres:
Sırameşeler Mah. 607.Sokak No 20/B Osmangazi/BURSA OKULUMUZA 15/A VE 15/D OTOBÜSLERİYLE AYRICA KENT MEYDANINDAN SOĞANLI ALEMDAR MİNİBÜSLERİYLE ULAŞIM SAĞLAYABİLİRSİNİZ.